avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... afacere cu produse handmade- ce este legal ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

afacere cu produse handmade- ce este legal ?

Buna ziua ,
As dori sa va intreb , in ce conditii pot vinde produse handmade fara a fi in ilegalitate? se poate face acest lucru fara a fi PFA sau AF sau SRL... etc.? din cate am citit pana acum , pentru PFA si AF trebuie certificare in domeniu ori experienta , pentru care eu nu as putea face dovada, intrucat totul a inceput ca si un hobby, (confectionez bijuterii de lemn).Mi-as putea face un blog sau un cont pe un site de profil (ex breslo.ro ) insa ramane problema cu legalitatea acestui tip de vanzare. astept raspunsul dumneavoastra. va multumesc !
toate cele bune
Cel mai recent răspuns: campeand , utilizator 20:18, 27 Ianuarie 2011
pentru activitatea pe care doriti sa desfasurati dvs. nu este necesara in mod obligatoriu o pregatire de specialitate. Va puteti desfasura activitatea in oricare din formele de organizare prevazute de OUG 44/2008: Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, Persoana fizica autorizata.
activitatile descrise s-ar incadra in urmatoarele clase CAEN:
3299 Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a.
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
va multumesc pentru lamuriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)