avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare sedii secundare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare sedii secundare

Buna ziua,
Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de curand seful meu m-a insarcinat cu obtinerea tuturor actelor si autorizatiilor pentru unul din magazine pentru care am termen 20 de zile.
Am mai facut acest lucru, insa neavand pregatire in domeniu am apelat la consilierii de la Regitrul Cometului, cu celelalte descurcandu-ma singur. e drept, cam greu cu birocratia care inca mai exista.
Doresc daca se poate putin sprijin informational in ceea ce priveste inregistrarea sediului secundar/magazin/punct de lucru la Rgistrul Comertului.

Stiu ca am nevoie de:
Act doveditor spatiu
Decizie asociat unuc/ Hotarare ascociat unic - NU STIU CUM TREBUIE FACUTA (nici el)
Declaratie administrator/asociat unic.
Cererea de inregistrare - NU STIU CUM TREBUIE COMPLECTATA (are prea multe campuri ;) )


Astept cu nerabdare si mare interes ajutroul vostru.


Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:54, 20 Februarie 2010
Avand in vedere ca v-ati adresat consilierilor de la registru si ca, la data depunerii tuturor actelor pentru infiintare puncte noi de lucru oricum trebuie sa verifice actele un consilier, puteti repeta procedura;
Actele necesare pentru infiintarea unor noi puncte de lucru sunt: dovada spatiu ( contract inchiriere), copie dupa contractul de proprietate al acelui spatiu, act aditional la actul constitutiv, delegatie de reprezentare.
Cat priveste completarea tuturor formularelor prezentate de registru, nu va faceti probleme, se schimba atat de des, incat nu merita efortul de a invata ce si cum. Consilierii de acolo sunt obligati sa va dea toate informatiile si suportul necesar.:)

De asemenea, puteti verifica site-ul www.onrc.ro
Si aici puteti gasi ceva informatii despre cum ar trebui sa formulati Decizia asociatului: [ link extern ] .
Lasa-mi un mail si iti voi trimite model pentru Decizia Asociatului unic.
florin@bughi.ro multumesc anticipat!
Buna ziua!
Cum am putea oare sa va completam acele campuri, sa va formulam hotararea AGA si sa va alegem declaratia model 2 sau 3, aici, pe net?
Astept cu nerabdare sugestii.
Sunt acte pe care vi le-am putea intocmi numai cu dosarul firmei in fata: Certificat de inregistrare, buletine asociati, contractul de inchiriere/comodat pentru punctul de lucru (plus copia actului de proprietate pentru spatiul inchiriat/comodat, in cazul in care nu este din cele care se vizeaza la administratia financiara), Actul constitutiv al firmei (pentru a vedea ce codutri CAEN aveti in obiectul de activitate, sa stimc e anume va putem trece la autorizare). Cererea si declaratiile le avem noi.
Dureaza 5 zile lucratoare.
Cu stima,
av. Silviu Serban

Alte discuții în legătură

Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social/infiintare punct de lucru dacmoto dacmoto Buna seara, As dori sa stiu de ce acte am nevoie la ORCB pt a schimba un sediu social si pt a infiinta un punct de lucru? Ce costuri implica? Am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)