avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum pot sa vad profilul unui utilizator
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum pot sa vad profilul unui utilizator

Buna seara, as ruga daca poate cineva sa-mi spuna cum pot sa vad profilul unui utilizator din Forum sau alte detalii despre el, daca si le-a postat, daca ii stiu doar numele de utilizator. Multumesc mult si va doresc toate cele bune. :luck:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:47, 23 Octombrie 2010
Aveti in dreapta ferestrei ,deasupra listei de prieteni mei i sectiunea Cautare in forum,introduceti numele dorit si veti afla informatii /mesajele ale acestuia
Intrati pe Google, tastati numele user-ului si veti vedea unde il puteti gasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc? sotira sotira am o problema din sectiunea dreptul muncii si as dori sa stiu cum sa ajung in forum pentru a vizualiza si alte situatii in speranta ca voi regasi un subiect ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu o hotarire judecatoreasca? juheress juheress buna seara. exista vreo posibiltate de a afla informatii despre o hotarire judecatoreasca on-line? ar fi acest site: http://portal.just.ro/Index.aspx, dar nu ... (vezi toată discuția)