avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme fiu politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme fiu politist

Ce se poate face daca de ex. am un conflict cu un fiu de politist, iar parintii lui incerca prin fel si fel de trucuri, martori falsi, etc sa influenteze dosarul in favoarea lui. Pot cere cercetarea in alta parte? Cum ar fi ca de ex. Jandarmerie,etc?
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 09:08, 29 Septembrie 2010
Am unele dubii pentru ca ...

1. am fost agresat de 10 persoane, si nah ... la 10 probabilitatea ca sa aiba pile e mai mare...
2. politistul e mult prea dragutz cu mine,dar nu prea face nimic impotriva celorlalti, ii lasa sa dea ce declaratii vor nu le pune intrebari specifice...si nu stiu ce sa cred :|
xuser a scris:

Am unele dubii pentru ca ...

1. am fost agresat de 10 persoane, si nah ... la 10 probabilitatea ca sa aiba pile e mai mare...
2. politistul e mult prea dragutz cu mine,dar nu prea face nimic impotriva celorlalti, ii lasa sa dea ce declaratii vor nu le pune intrebari specifice...si nu stiu ce sa cred :|

Cu regret ,dar acestea nu sunt probe in dovedirea unei culpe,sunt doar simple prezumtii.
trebuia sa spuneti astfel de la inceput.nu aveti absolut nici o proba.va simtiti singur fata de cele 10 persoane.luati-va un aparator.fiecare are dreptul sa scrie in declaratie ce vrea,dar este obligat sa spuna adevarul,prin lege.deci,poate sa minta,dar probabil va raspunde legal pentru fapta sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare dosar cornel85 cornel85 buna ziua am si eu o intrebare cum pot muta un dosar din botosani in bucuresti pentru ca acolo se tine de dosar la politie si intarzie cu judecata dosarului ... (vezi toată discuția)
Impedicarea accesului la justitie kisso kisso IMPEDICAREA ACCESULUI LA JUSTITIE Imi poate spune cineva ce sa fac in cazul urmatorul: 1. Probleme cu o gasca de huligani,intocmit dosar penal A1: unul ... (vezi toată discuția)
7 dosare penale,judecat i n stare de libertate frank_kvitta frank_kvitta o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva: conducere fara permis numere expirate vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)