avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare mijloc fix-proiect minimis
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare mijloc fix-proiect minimis

Buna ziua.In cadrul unui proiect de minimis am cumparat un soft, din valoarea caruia la livrarea softului s-a achitat doar o parte, cu o factura de "rata I conf. contract" , restul fiind achitat la anul.Intrebarea mea este, cum iau in evidenta softul?Pot sa fac fisa mijlocului fix pe valoarea integrala pe baza contractului?Sau fac doar pe valoarea facturii de rata I? Ma poate ajuta cineva cu inregistrarile contabile?
Cel mai recent răspuns: szilzs , utilizator 18:55, 1 Octombrie 2010
Deci softul a fost inregistrata doar la valoarea din factura, asa a facut contabilul, si a zis ca o sa adauge la valoare cand o sa avem si a doua factura.Domnii in tinpul controlului au verificat actele, nu au avut nimic de comentat legat de acest aspect(teoretic au verificat toate documentele...dar cine stie).Deci pe moment ramane asa.Eu personal tot cred ca trebuia inregsitrat la valoarea intreaga.Va multumesc mult de raspunsur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont 722 natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua ,tin contabilitatea la societate de c-tii administratorul s-a hotarat sa faca o modernizare la depozitul de materiale pe care il detine mai concret ... (vezi toată discuția)
Constructie noua simona12 simona12 firma la care lucrez construieste o cladire noua pt birourile firmei. Doresc sa stiu ce intregistrari contabile se fac pana la definitivarea lucrarilor si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli amenajare vasile2009 vasile2009 Cum se inregistreaza cheltuielile efectuate cu amenajarea sediului de catre o firma cu contract de comodat? proprietarul este persoana fizica. S-a ... (vezi toată discuția)