ce pot face ?e masina mea o basculanta roman si transportam pt mine o masina de piatra Inspectorii arr mau oprit din mers si mi au luat atestatul si mi au spus ca sant amendat cu 200 mil lei ca nu am licenta ,mentionez ca nu fac trasporturi la terte persoane tinand masina numai in interes propiu CE POT SA FAC?
Faceti o plangere contraventionala in baza OG 2/2001 si o trimiteti in termen de maxim 15 zile de la primirea amenzii catre instanta in raza careia ati fost oprit (posta cu confirmare de primire sau personal la registratura judecatoriei).
In cuprinsul plangerii descrieti ce s-a intamplat, motivele de fapt si de drept pentru care contestati procesul verbal de contraventie.
Solicitati anularea procesului verbal, exonerarea de la plata amenzii in valoare de.... (transformarea sanctiunii in sanctiunea avertismentului).
Verificati si prevederile normelor privitoare la acest tip de transporturi si mentionati-le in plangere.
Amenda circulatie
Alex_28
Buna ziua.
In luna Iunie 2013 ma intorceam din concediu si in judetul Buzau am fost oprit de Politie. Dna. agent mi-a comunicat faptul ca am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)