avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii politisti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii politisti

Am iesit la pensie pe caz de boala in decembrie 2009. Nici pana in ziua de astazi nu am primit nici un leu si nici macar vreo veste despre salariile compensatorii pe care - conform legii - trebuia sa le primesc.
Cum pot afla care este termenul in care trebuia platita aceasta suma catre mine si care ar fi pasii pentru a intenta actiune judecatoreasca - in cazul in care aceasta este calea legala - pentru primirea dreptului ce mi se cuvine?
Cel mai recent răspuns: Alcoor , utilizator 16:49, 20 Decembrie 2010
Alcoor a scris:

Am iesit la pensie pe caz de boala in decembrie 2009. Nici pana in ziua de astazi nu am primit nici un leu si nici macar vreo veste despre salariile compensatorii pe care - conform legii - trebuia sa le primesc.
Cum pot afla care este termenul in care trebuia platita aceasta suma catre mine si care ar fi pasii pentru a intenta actiune judecatoreasca - in cazul in care aceasta este calea legala - pentru primirea dreptului ce mi se cuvine?

Revin cu urmatoarea rugaminte, adresata celor care se afla in aceeasi situatie cu mine:
Putem incerca sa ne adunam fortele in vederea atingerii interesului comun, printr-o actiune in instanta in grup, banuiesc ca e mai bine decat sa stam cu mainile in san asteptand ca mortul colacul...
Iata, s-a implinit un an de la trecerea in rezerva, de la dobandirea unui drept legal...
Noi daca avem o restanta la stat sau la banci, ne executa fara mila, platim si fumul care iese pe cos!!!
Chiar nu mai este nimeni care sa vrea sa faca ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la iesirea la pensie ionita962 ionita962 in noua lege a bugetului de stat pe 2012 nu se mentioneaza situatia (platile comensatorii si ajutoarele la iesirea la pensie) pentru militarii si politistii ... (vezi toată discuția)
Exista o baza legala prin care poti constrange angajatorul sa-ti dea compensatia de 15% din salariul brut, daca acesta se fofileaza si gaseste scuze pt a nu o acorda? ajutor!!! laura_frincu laura_frincu revin cu o intrebare pe care speram sa nu ajung sa o pun... colegii mei tot ma amana cu raspunsul la cererea pe care am depus-o in legatura cu acesti 15%... ... (vezi toată discuția)
Care este durata prenatalului? Marin Mihai Marin Mihai Buna seara. Vreau sa stiu si eu cu cat timp inainte de nastere se poate intra in prenatal si care este diferenta financiara intre concediul medical ... (vezi toată discuția)