avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare RADET plata caldurii din tevi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare RADET plata caldurii din tevi

Buna ziua

Sunt debransata de la RADET din 2002 legal cu personalul lor .Problema este ca locuiesc la ultimul etaj si nu trebuia sa-mi desfiinteze caloriferele de la baie si wc service deoarece pe acolo se face tur-returul al blocului ca ceilalti locatari sa beneficieze de caldura.Din 2006 au inceput sa ne puna la plata caldura care trece prin tevi fara ca cineva sa vina sa vada ce am si ce nu m-am trezit ca am de plata destul de mult ,doi ani am platit dar 2008-2009 nu deoarece am facut reclamatii peste reclamati si la OPC ,si la RADET si la Mario top val care elibereaza facturii fara macar o adresa sau stampila pe acele facturi care eu nu am facut nici un fel de contract cu ei cum au facut locatarii care si-au montat repartitoare cu firma lor.Eu imi platesc intretinerea fara acele facturi problema la ca mi se adauga si penalitati .Administratora s-a convins acum dupa multe interventii din partea mea ca am dreptate deoarece mai sunt si alti locatari din bl. vecin cu aceasta problema. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac deoarece m-am saturat sa ma rog pe banii si timpul meu sa vina cineva sa rezolve problema.Cred ca RADET-UL are multe reclamatii de genul acesta si nu stie cum sa rezolve problema. Eu nu platesc nici un fel de factura pentru aceasta caldura din tevi consider ca ma fura pe fata.
Doamne fereste!
Noi nu avem decat 2 calorifere la casierie si arhiva in partile comune! Adica ne-ar fi pus la plata pe cei debransati 30-50% xcota parte din celelelalte aprox 170 de calorifere inca bransate?!!!
Daca am 104mp in care am cate o teava in 2 din cele 4 incaperi mari, una in toaleta de serviciu, una in baie si inca una intr-o foarte mica debara (care e rece total de un an) si eu incalzesc apt meu iar sub mine si peste una din camerele cu tevi nu este incalzit cu nimic, eu cat platesc la fostul radet? 10% din tot apt? 10% din incaperile prin care trec tevile? Sau alt procent? Sau cum?
Urmeaza sa se branseze blocul la radet si vrem sa stim la ce trebuie sa ne așteptăm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 343 anrsc,nelamurire. pintilescusorin pintilescusorin Locuiesc la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje,sunt debransat de la CET,am centrala termica de apartament,cei 3 vecini de pe palier cu mine sunt bransati la ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura utilizatori casnici iulianna1 iulianna1 Locuiesc intr-un bloc in care, din 20 apartamente 4 au repartitoare iar restul proprietarilor centrala proprie. In iarna lui 2012 am platit la caldura ce trece ... (vezi toată discuția)
Reglementari privind calculul caldurii livias livias pe scara pe care locuiesc sunt 15 apartamente, din care 13 sunt debransate de la CET. Calculul caldurii la cele 2 apartamente ramase bransate se face de catre ... (vezi toată discuția)