avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot beneficia de subventie la caldura?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot beneficia de subventie la caldura?

Asi vrea sa stiu daca pot beneficia de subventie pentru caldura daca locuiesc impreuna cu sora mea in apartamentul parintilor nostri..mama mea are alt domiciliu unde este si propietara ,iar tatal meu are acelasi domiciliu ca mine si sora mea doar ca nu locuieste cu noi..in anii trecuti mi-a fost aprobata subventia ,mama mea facandu-mi procura ca ma lasa pe mine sa beneficiez de subventie si ca locuiesc eu in apartament...anul acesta imi va face tatal meu procura,dar asi vrea sa stiu in conditiile in care mama mea mai are alta casa in propietate,unde isi are si domiciliul,daca mai pot beneficia de subventie.Precizez ca eu cu sora mea ne incadram in suma alocata de 615 lei ,sau cat este,pe membru de fam.
Cel mai recent răspuns: alexandra22 , utilizator 19:07, 29 Septembrie 2010
Nu beneficiaza de subventie persoanele care detin mai multe proprietati sau autoturism cu capacitatea cilindrica mai mare de 1600 cmc.
flipi a scris:

Nu beneficiaza de subventie persoanele care detin mai multe proprietati sau autoturism cu capacitatea cilindrica mai mare de 1600 cmc.


In concluzie nu pot beneficia de subventie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie incalzire ANA NELI SILAGHI ANA NELI SILAGHI Prietenul meu sta la mine,dar adresa o are la parinti lui,care au dreptul la subventia de incalzire.El avand autoturism ,anul trecut parinti lui nu au ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire cristina16 cristina16 Buna ziua. Am depus actele pentru ajutorul de incalzire, apartamentul in care locuiesc este pe numele tatalui iar eu am inscrisa pe numele meu o masina cu ... (vezi toată discuția)