avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de incalzire

Buna ziua. Am depus actele pentru ajutorul de incalzire, apartamentul in care locuiesc este pe numele tatalui iar eu am inscrisa pe numele meu o masina cu capacitate peste 1.600cc, voiam sa stiu daca mai beneficiaza familia mea de acest ajutor. Mlutumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:43, 16 Noiembrie 2010
Avand in vedere aspectul mentionat privitor la capacitatea cilindrica a autoturismului detinut,peste 1600 cmc,nu va incadrati in prevederile in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de subventie la caldura? alexandra22 alexandra22 Asi vrea sa stiu daca pot beneficia de subventie pentru caldura daca locuiesc impreuna cu sora mea in apartamentul parintilor nostri..mama mea are alt ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutoarelor pentru incalzire Calliope22 Calliope22 Pentru acordarea subventiei de caldura am vazut ca nu este voie sa ai in posesie un autoturism cu o vechime mai mica de 10 ani.Daca noi suntem o familie ... (vezi toată discuția)
Primaria sectorului 3 cabinet primar razvlad2003 razvlad2003 Buna ziua! La data de 28.10 2011 conform contract vanzare -cumparare incheiat la Botosani am dobandit un autovehicul cu numere valabile de OLANDA pana la ... (vezi toată discuția)