avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit ELIMINARE!!!!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

ELIMINARE!!!!

Primul ministru Emil Boc a a anunţat o serie de măsuri menite să sprijine mediul economic, printre care eliminarea impozitului minimm, diminuarea nivelului dobânzii pentru creanţele neplătite la termen, impozibilitatea executării silite a unei firme care are de primit bani de la stat, precum şi coborârea plafoanelor de care firmele care investesc şi crează locuri de muncă pot beneficia de ajutor de la stat.

Firmele care au de încasat bani de la stat nu vor mai fi executate silit pentru neplata datoriilor, potrivit unei OUG adoptate astăzi de Executiv.
Totodată, Executivul a mai decis eliminarea impozitului minim de la 1 octombrie, precum şi stingerea creanţelor reciproce.

Sursa: Hotnews
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
Ana Muntianu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Datorii la bugetul statului balteanu valentin balteanu valentin Ca multe alte firme din Romania si firma mea se gaseste intr-o pozitie ingrata : datorii la Bugetul de Stat de 50.000 lei si o creanta impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Sediul frimei alex_16mai alex_16mai daca o firma are probleme cu privire la incapacitatea de plata a diferitelor taxe se poate ingradi dreptul asupra sediului firmei de catre autoritati in ... (vezi toată discuția)
Oug 88/2010 ginac ginac Lucrari de constructii executate si nedecontate de 2 ani ptr. o institutie de invatamant . Se pote aplica compensarea . (vezi toată discuția)