avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare in legatura cu oug 50 depusa la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare in legatura cu oug 50 depusa la banca

buna,
pe data de 17 .09.2010 am depus la bcr o notificare in legatura cu actul aditional (pe care nu l-am semnat) referitor la 2 credite pt nevoi personale.( s-a marit marja bancii de la 2.5 pp la 9,8 pp si comisionul de risc s-a adaugat la comisionul de administrare). Daca nu primesc nici un raspuns favorabil din partea bancii ( in 30 de zile), care e urmatorul pas pe care trebuie sa-l fac?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 12:04, 30 Septembrie 2010
Dupa expirarea perioadei de raspuns aveti optiunea de a va adresa cu a reclamatie la ANPC si ulterior in instanta invocand clauze abuzive cuprinse in actul aditional pe care, ati refuzat sa il semnati.
Succes in demersuri :training:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract credit eneea eneea In 2006 am încheiat un contract de nevoi personale cu BCR cu o dobândă variabila+2 pp, comision administrare în sumă fixă lunară şi comision risc.BCR ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la brd ionut12345 ionut12345 am un credit de nevoi personale la BRD, nu foarte mare dar care avea comision de risc. spuna avea nu pentru ca ar fi disparut incepand cu luna asta ci pentru ... (vezi toată discuția)