avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea ca si profesor in invatamantul primar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea ca si profesor in invatamantul primar

Buana ziua, as dori sa imi spuneti daca o persoana absolventa a unui liceu cu profil pedagogic si a unei facultati de sociologie (4ani/zi) poate fii incadrata ca si profesor in invatamantul primar.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:35, 3 Octombrie 2010
pe ce post calificat sau necalificat?
calificat
Da poate fi incadrata, orice invatator, suplinitor cu studii de licenta se numeste profesor in invatamantul primar.
Multumesc
Nu orice specializare, dar sociologia da, conform OM 3235/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare invatamant anastasia14 anastasia14 Buna ziua, Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)
Incadrarea educatoarelor ca profesor Feier Ioan Feier Ioan Educatoare cu diploma de liceu pedagogic, absolventa a UBB Cluj, facultatea de sociologie, are si modulul pedagogic, a doua facultate : stiinte economice si ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesor in invatamant primar dreptul dreptul Sunt absolvent de Liceu Pedagogic, al Facultatii de drept si sunt masterand al Facultatii de Sociologie-Psihologie. Conform OM 3235, masterul imi da dreptul ... (vezi toată discuția)