avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... malpraxis
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

malpraxis

Am 31 ani si am fost internata pentru "tumora pelvina dura" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit si un chist ovarian. Medicul mi/a spus ca e o operatie usoara si daca tot ma deschide pt fibrom o sa scoat a si chistul. Dupa operatie am intrebat daca a scos ceva organe si a spus ca nu, dar am avut o mare infectie, dar m/a curatat si sunt bine. pe biletul de iesire din spital scrie citez: " pacienta in varsta de 31 de ani se interneaza in vederea interventiei chirurgicale pentru chist ovarian drept cu infertilitate primara. Se intervine operator pe data de 30.07.2010 si se practica extirpatia unui chist ovarian de cca 5/4 cm. Evolutie favorabila postoperatorie. Se experneaza cu recomandariele: tratament conform retetei, revine la consultatie conform indicatiilor, mentinere igienica stricta, 6 luni scutit efort fizic".
dupa opratie nu m/am simtit bine, dar medicii din localitatea mea nu au vrut sa mai imi dea concediu medical pt un banal chist. M/au internat de urgenta deoarece acuzam dureri abdominale si surpriza: fibromul era in mine....
L/am contactat de medicul ce m/a oprat si a spus ca nu am avut nici un fibrom in timpul operatiei. Cand i/am spus ca eu pt asta am venit, t"umora pelvina dura", posibil fibrom ....mi/a spus sa nu il mai caut, sa il reclam daca nu sunt multumita. Ca am avut o infectie si mi/a scos trompa dreapta......desi pe biletul de anatomo/patologic scrie "salpinge stg" adica bucata de trompa stanga. Cand am intrebat de ce nu m/a informat a spus am avut atat infectie incat nu a putut salva trompa dreapta (doar telefonic am vb), mi/a inchis tel. de cateva ori si a spus sa il reclam daca am vreo nelamurire.
Mentionez ca am o fotografie ecografica cu o saptamana inainte de operatie de la un cabinet privat si cred ca si in fisa medicala e mentionata "formatiune ...nu stiu cum si dimensiunile ei". Am cerut fisa de observatii medicale si protocolul operator cu o cerere in scris si deocamdata nu vor sa imi dea decat protocolul operator.
Maine merg la spitalul unde m/am oprata sa cer din nou o copie a foii de observatie, sper sa reusesc sa o obtin.
Eu sunt programata pentru o noua interventie chirurgicala, dar cel ce m/a oprat nu vrea sa mai auda de mine. I/am spus ca e vb de sanatatea mea si ca nu e vb de reclamatie....dar surpriza, insista sa il reclam si sa il las in pace.
Ce sa sfatuiti sa fac?
Arabella2112
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:47, 30 Septembrie 2010
imi cer scuze....am gresit forumul, e prima data cand postez! adminii pot sa il mute la locul potrivit?
Trebuie sesizat Colegiul Medicilor si actionat in judecata medicul pt. culpa medicala. V-a indus in eroare din nu stiu ce motiv. De fapt stim noi cu totii de ce.Trebuie sa depuneti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bun pt un proces de malpraxis mirelala mirelala sunt parte vatamata intr-un caz de malpraxis si detin toate documantele care sa ateste acest fapt, vreau sa stiu daca pot gasi in Bucuresti un avocat care sa ... (vezi toată discuția)
Malpraxis? enycike enycike Buna...mama mea a murit acum 2 saptamani. Joi a inceput sa aiba febra, greturi. Vineri s-a simtit la fel iar sambata a inceput sa o doara burta foarte tare. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de un membru al familiei ... fbogdan96 fbogdan96 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema legata de un membru al familiei mele care a fost operat la un chist ovarian. Operația s-a efectuat prin laparoscopie, ... (vezi toată discuția)