avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... violenta intre copii la gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

violenta intre copii la gradinita

care este solutia legala de a rezolva urmatoarea problema; intr-o clasa cu 21 copii unul singur terorizeaza restul copiilor, ii bate, le vorbeste urat , ii scupa, ii musca, iar doamnelor educatoare li se adreseaza cu proasta, javra, etc.S-a discutat cu parintii si ei considera ca noi ceilalti parinti si doamnele educatoare avem "probleme la cap".De la inspectoratul scolar ni se spune ca nu se poate atinge nimeni de el.Cum putem rezolva pe cale legala acesta problema fiindca ne-am saturat sa avem copii batuti, scuipati , si sa nu putem face nimic.Precizez ca tatal este cadru militar si mama este infirmiera.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:49, 26 Februarie 2011
Luati legatura cu un psiholog.
Depuneti plangere penala la politie pentru comiterea infractiunii de amenintare,insulta,eventual daca loveste un copil,sa se scoata certificat medico legal.Pentru acest copil vor raspunde parintii,in calitate de parte responsabila civilmente,deoarece minorul nu poate raspunde penal, avand in vedere varsta,potrivit legii.Sa vedem daca o sa le convina.A se lua legatura cu un psiholog nu este o masura .

andymaurul
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
andymaurul, utilizator
Omodalitate simpla dar care inseamna un pic de curaj este sa va retrageti copii din grupa respectiva si sa solicitati trecerea lor fie in alta grupa fie la alta gradinita sau sa fie mutat copilul problema la alta grupa. Sa ramana grupa respectiva doar cu un singur copil si poate atunci nu va mai face rau. Fiti mai fermi ca doar dv. sunteti cei care platiti.
Este un copil cu ADHD chiar are nevoie de un psiholog.
dupa simptomatologie acest copil se pare ca are ADHD,problema cea grava este ca parintii lui nu inteleg acest lucru si atunci va fi greu de rezolvat situatia.in consecinta cel mai bun sfat este al d-lui ADRIAN TUDOR.

Alte discuții în legătură

Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
Elev cu adhd repetent la purtare danastreza danastreza Mi-au lasat copilul cu ADHD repetent la purtare pe motiv ca refuza sarcinile scolare si nu sta docil in banca !Ce sa fac??? (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)