avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... ce face programul COBIAN BACKUP??
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

ce face programul COBIAN BACKUP??

Recent ne-a fost instalat pe laptop-urile de munca un program COBIAN BACKUP 10 SETUP, VERSION 10.1,1.198, SIZE 14,7 MB. Inteleg ca salveaza pe server toate fisierele noastre.
Intrebarea mea este, aveti idee daca salveaza si site-urile vizitate pe net?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 12:05, 15 Octombrie 2010
Ok, dar am inteles ca trebuie sa li se solicite acest lucru de catre conducerea societatii, pentru a face o setare speciala. Deci, exista posibilitatea sa nu se memoreze site-urile accesate?
multumesc
Intrati la Internet options --> connections --> LAN settings si verificati daca e vreo adresa proxy prezenta. Daca e, sigur e un proxy server acolo; daca nu e, probabil accesul internet nu e monitorizat.
In sfarsit cineva care m-a lamurit si pe mine!=D> Deci, ti-am urmat sfatul si am intrat la internet options-connecting-LAN settings si am asa: Automatic configuration- Automatically detect settings; iar la PROXY SERVER- Use a proxy server for your LAN (these connectins will not apply to dial-up or VPN connections) in dreptul adresei nu scrie nimic, apoi am PORT 80 Advanced. Apoi, am Bypass proxy server for local address, care nu este bifat.#-o
Ok, deci in aceasta situatie sa inteleg ca ar trebui sa stau linistita, pentru ca nu se salveaza site-urile pe server?
Va multumesc mult pentru ajutor!
E in regula... daca la proxy server nu scrie nimic, inseamna ca accesul la internet se face direct (prin echipamente de retea), deci e foarte improbabil sa se retina vreo adresa pentru ca echipamentele care au filtre de layer 4 sau mai sus costa zeci de mii de
euro si nu cred ca firma dvs. foloseste asa ceva.
Din pacate nu aveti nicio garantie. Sniffingul pe un ruter sau orice echipament intermediar similar este la fel de usor tehnic ca interceptarea la proxy (tinand cont ca in ambele cazuri pachetele "de layer 4" trebuie analizate, in cazul proxy pt a le intermedia) si solutiile software sunt gratuite.
Ca sa nu vorbim ca fiind vorba de un laptop, s-ar putea sa va conectati prin wireless, iar ruterul intermediar obligatoriu poate el iesi prin proxy si n-o sa vedeti asta in Internet Connections.
Daca nu vreti sa se afle la munca ce site-uri vizitati, nu le vizitati.

Alte discuții în legătură

Accesul angajatorului la adresa mea de email CristinaoBv CristinaoBv Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, referitor la urmatoarea problema: de aproximativ 4-5 luni sunt in concediu de risc maternal, asadar nu mai merg ... (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Nu poti munci normal,cand esti spionat llumy llumy Din punct de vedere legal,pana unde poate merge un sef cu spionarea subalternilor?Nu stiam de ce nu-mi functiona PC,pana intr-o zi cand m-am hotarat sa mai ... (vezi toată discuția)