Maria - Amelia Ionescu 
	    	Mediator

Maria - Amelia Ionescu 
	    	Mediator	    

Maria - Amelia Ionescu, Mediator
 Maria - Amelia Ionescu, Mediator 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			~ final discuție ~
 handsu	                   

Daca nu ma insel , recent a aparut o reglementare prin care este posibila desfacerea casatoriei de comun acord .  In acest caz , sau in alte cauze , care este ... (vezi toată discuția)
	                    handsu	                   

Daca nu ma insel , recent a aparut o reglementare prin care este posibila desfacerea casatoriei de comun acord .  In acest caz , sau in alte cauze , care este ... (vezi toată discuția)

lami	                   

M-ar interesa , va rog , care este taxa de divort , daca este fixa si daca exista vre-o categorie care ar avea reducere ceva ( ma refer la persoanele cu ... (vezi toată discuția)
	                    lami	                   

M-ar interesa , va rog , care este taxa de divort , daca este fixa si daca exista vre-o categorie care ar avea reducere ceva ( ma refer la persoanele cu ... (vezi toată discuția)

doina hara	                   

Ce acte am nevoie la depunerea actiunii de divort? Mentionez ca eu nu lucrez, deci nu am venturi si avem doi copii unul major dar inca elev si unul minor de 14 ... (vezi toată discuția)
	                    doina hara	                   

Ce acte am nevoie la depunerea actiunii de divort? Mentionez ca eu nu lucrez, deci nu am venturi si avem doi copii unul major dar inca elev si unul minor de 14 ... (vezi toată discuția)