avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... RECUNOASTEREA DIPLOMELOR UNIVERSITARE ROMANESTI IN ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

RECUNOASTEREA DIPLOMELOR UNIVERSITARE ROMANESTI IN SPANIA

BUNA ZIUA! VAROG FRUMOS AS DORI SA AFLU CE ANUME TREBUIE SA FAC PENTRU CA DIPLOMA DE LICENTA OBTINUTA IN ROMANIA LA FACULTATEA DE DREPT SI STIINTE ADMINISTRATIVE "NICOLAE TITULESCU" DIN CADRUL UNIVERSITATII DIN CRAIOVA ,SA FIE OMOLOGATA PE TERITORIUL STATULUI SPANIOL. SPECIALIZARE-DREPT,ANUL ABSOLVIRII 2010-SESIUNEA FEBRUARIE.DIPLOMA DE ABSOLVIRE SE AFLA INCA LA SECRETARIATUL UNIVERSITATII.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2010
sabina_naciu@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 3 Octombrie 2010
Dupa ce o veti ridica de la secretariat, o traduceti si o apostilati.Apoi vedeti ce va mai trebuie pentru echivalare, in situatia in care doriti sa va angajati acolo.
Detalii privind echivalarea diplomelor (studii preuniversitare, profesionale, universitare) in Spania le puteti gasi aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Spiru haret negrila negrila Am terminat master-ul la Spiru Haret(Craiova), unde, la inscriere mi-au cerut diploma de la Facultate (Facultatea de Drept Nicolae Titulescu(Craiova)) in ... (vezi toată discuția)