avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Hotararea 845 si 845Bis a Consiliului UNBR
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Hotararea 845 si 845Bis a Consiliului UNBR

extras...Începând cu 01 octombrie 2010 cuantumul indemnizaţiei pentru
creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi, în cazul copilului cu
handicap, până la împlinirea vârstei de 3 ani, este de 40% din venitul de referinţă
pe profesie.
Am crezut ca avocatii au mai multe minte decat cei de la guvernare...pana la aparitia acestor hotarari. Credeam ca noi decidem cum sa ne fie noua bine, noua tuturor, nu doar anumitor categorii.... #-o
Nu vreau sa stau si sa ma plang :(( ca nu voi mai lua indemnizatia pentru cresterea copilului, ci vreau sa fac ceva pentru a ataca aceste hotarari. Fiind noua in profesie :">, nu am experienta pe contencios-administrativ si as dori indrumari, sfaturi, jurisprudenta.
Cat mai repede posibil pentru a fi in termen.
Multumesc anticipat colegilor si tuturor celor care veti contribui
stie cineva daca s-a luat vreo hotarare in ceea ce priveste indemnizatia de maternitate pentru mame avocat?
~ Conținut șters la cerere ~
in cele doua hotarari nu se vorbea de cuantumul indemnizatiei de maternitate, ci de indemnizatia de crestere copil, astfel ca nu pot intelege ceea ce spuneti relativ la postnatal. pe situl unbr, baroul bucuresti sau al casei de asigurari nu apare inca nimic.
Am sunat azi a Filiala Bucuresti a CAA si mi sa spus ca nu se stie inca ce s-a hotarat cu privire la indemnizatie, ca astazi se intorc reprezentantii nostri de la Brasov si "ne auzim pe joi la un telefon"...
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2010
dana_82ro, utilizator

[ link extern ]

"Decanul Baroului Bucuresti adreseaza multumiri avocatilor din Baroul Bucuresti participanti la lucrarile Consiliului National al U.N.B.R din 11, 12 decembrie 2010 pentru sprijinul acordat in luarea hotararii privitoare la anularea "Hotararilor 845 si 845bis" ale Consiliului U.N.B.R."

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil avocat wildcat wildcat Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Sunt avocat stagiar de 2 ani si 5 luni si in concediu prenatal de o luna. Voi ... (vezi toată discuția)
Venit mediu brut lunar avocat 2008 Alina Defta Alina Defta Mă interesează să știu cât este acum, în 2008 venitul mediu brut lunar pe profesia de avocat. (vezi toată discuția)
Avocatii beneficiaza de indemnizatia de crestere copil conform legii mamelor? ContSters102262 ContSters102262 buna ziua sunt avocat si doresc sa ma lamuresc asupra unei probleme. in conditiile in care am avut un venit (din profesia de avocat, declarat lunar la CAA), ... (vezi toată discuția)