avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Hotararea 845 si 845Bis a Consiliului UNBR
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Hotararea 845 si 845Bis a Consiliului UNBR

extras...Începând cu 01 octombrie 2010 cuantumul indemnizaţiei pentru
creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi, în cazul copilului cu
handicap, până la împlinirea vârstei de 3 ani, este de 40% din venitul de referinţă
pe profesie.
Am crezut ca avocatii au mai multe minte decat cei de la guvernare...pana la aparitia acestor hotarari. Credeam ca noi decidem cum sa ne fie noua bine, noua tuturor, nu doar anumitor categorii.... #-o
Nu vreau sa stau si sa ma plang :(( ca nu voi mai lua indemnizatia pentru cresterea copilului, ci vreau sa fac ceva pentru a ataca aceste hotarari. Fiind noua in profesie :">, nu am experienta pe contencios-administrativ si as dori indrumari, sfaturi, jurisprudenta.
Cat mai repede posibil pentru a fi in termen.
Multumesc anticipat colegilor si tuturor celor care veti contribui
mda, adreseaza multumiri, e bine... Casa de asigurari Bucuresti a precizat foarte clar ca in ianuarie se vor achita drepturile aferente octombrie - decembrie, dar din ianuarie nu se stie nimic. nu au nimic oficial si nu stiu daca se va mai plati ceva din ianuarie. alta persoana tot din CAA a spus ca se va stabili un cuantum de 600 ron.
probabil ca mai coc ceva intr-un format mai de necontestat.
ce va spuneam ieri de cuantum de 600?
cititi hotararile unbr si minunati-va! au urmat tipicul statului. un lucru e bun, nu se aplica celor cu indemnizatiile obtinute pana la 31.12.2010.

[ link extern ]

si

[ link extern ]

motivarea lor e halucinanta. sa curga contestatiile...
Tocmai ce am vazut si eu. Incredibil, cata nesimtire!
Uau, ma intreb cat stau sa se gandeasca inainte sa adopte astfel de hotarari...?!
incredibil! atat pot spune!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil avocat wildcat wildcat Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Sunt avocat stagiar de 2 ani si 5 luni si in concediu prenatal de o luna. Voi ... (vezi toată discuția)
Venit mediu brut lunar avocat 2008 Alina Defta Alina Defta Mă interesează să știu cât este acum, în 2008 venitul mediu brut lunar pe profesia de avocat. (vezi toată discuția)
Avocatii beneficiaza de indemnizatia de crestere copil conform legii mamelor? ContSters102262 ContSters102262 buna ziua sunt avocat si doresc sa ma lamuresc asupra unei probleme. in conditiile in care am avut un venit (din profesia de avocat, declarat lunar la CAA), ... (vezi toată discuția)