avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere firma prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere firma prestari servicii

buna ziua,
As dori sa imi deschid o firma de prestari servicii:baby sitting, old sitting, recrutare personal pentru diferite activitati domestice si nu numai.Problema mea e ca nu cunosc prea bine ce fel de aprobari trebuie sa iau si de unde.si ce altceva mi-ar mai trebui in afara de un psiholog, spatiu, calc si toate nebuniile astea.Tin sa mentionez ca am deja deschisa o societate comerciala.
Daca m-ati putea ajuta cu astfel de informatii v-as fi recunoscator
Va multumesc si va doresc sarbatori fericite
Cel mai recent răspuns: romanul1 , utilizator 14:36, 9 Ianuarie 2008
Trebuie sa va inscrieti si ca societate ce prelucreaza date cu caracter personal la autoritatea competenta, inscrierea este gratuita.

Trebuie sa va adaugati coduri CAEN in concordanta cu noile activitati si daca trimiteti oameni la munca in strainatate sa fiti autorizati de ministerul muncii si solidaritatii sociale.
Care este numele complet al acestei autoritati in domeniu si unde as putea gasi niste date de contact?
pentru prestari servicii nu va trebuiesc nici un fel de avize speciale pe societate, trebuie doar incadrata activitatea la codul caen corespunzator, pentru recrutare de personal atat pentru Romania cat si pentru strainatate nu mai sunt necesare avizele de la ministerul muncii, iar ceea ce spuneti dumneavoastra referitor la spatiu, dotari, psiholog etc este valabil doar pentru centre de comunicare si formare profesionala ca obligatie nu pentru recrutare de personal.
Va multumesc foarte mult pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei firme de recrutare de personal CPM17 CPM17 Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt conditiile pentru a infiinta o firma de recrutare de personal. (vezi toată discuția)
Firma de recrutare forta de munca Sofroni Malin Sofroni Malin Buna ziua . Intentonez sa-mi deschid o firma de recrutarea fortei de munca ,dar am niste nelamuriri. 1)Ce avize imi trebuie ,ca:firma,formator,etc. 2)Cum ... (vezi toată discuția)
Conditii speciale srl obiect de activitate referitor la plasarea fortei de munca? plummy plummy Pentru autorizarea la Registrul Comertului a activitatilor 7810 - Act. ale ag. de plasare a foreti de munca 7820 - Act de contractare, pe baze temporare, a ... (vezi toată discuția)