avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post lacatus in constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post lacatus in constructii

va rog o fisa post penru lacatus in constructii adresa email dragan_alx@ yahoo.com
FISA DE POST - LACATUS MECANIC
1. Denumirea compartimentului:
COMPARTIMENTUL TEHNIC
2. Denumirea postului:
LACATUS MECANIC
3. Numele si prenumele salariatului:
NUME SI PRENUME SALARIAT
4. Se subordoneaza:
Director general, Director adjunct, Director tehnic, Director executiv, Responsabil managementul calitatii, Sef punct lucru;
5. Numele sefului ierarhic:
NUME SI PRENUME SEF IERARHIC
6. Subordoneaza:
Numai daca este cazul
7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:
8. Relatii functionale:
-daca este cazul
9. Pregatirea si experienta:
liceu / scoala profesionala / atestat de calificare;
10. Autoritate si libertate organizatorica:
Daca este cazul
11. Responsabilitati si sarcini:
- Raspunde de organizarea si desfasurarea activitatii la locul de munca repartizat in cadrul punctului de lucru.
- Construieste, monteaza si instaleaza diferite structuri metalice pe santierul de constructii;
- Ajusteaza, asambleaza imbina, finiseaza, incadreaza usi, ferestre metalice in interiorul constructiei;
- Ajuta la executarea cofrajelor pentru turnarea betonului;
- Confectioneaza panourile folosite la cofrag;
- Executa constructii metalice cu caracter provizoriu sau definitive;
- Ansambleaza structurile metalice pentru schele;
- Respecta intocmai sarcinile si indicatiile primite de la seful direct cu privire la procesul tehnologic si materialele folosite (proportii, cantitati, calitate);
- Respecta intocmai precizarile si indicatiile inscrise in proiectele de executie;
- Executa lucrari de vopsitorie dupa caz;
- Utilizeaza rational timpul de lucru si materialele, echipamentele de lucru din dotare;
- Indeplineste orice alte sarcini, activitati si atributii specifice trasate de conducerea executiva in legatura cu activitatea pe care o desfasoara;
- Aduce la cunostinta sefului ierarhic orice disfunctionalitate ce pote sa apara in procesul muncii sau care poate afecta bunul mers al activitatii;
- Ia masuri pentru gospodarirea rationala a energiei electrice, apei si a celorlalte materiale de consum utilizate;
- Utilizeaza echipamentele, sculele si materialele puse la dispozitie de societate pentru executarea sarcinilor de serviciu;
- Ia masuri pentru evitarea intreruperilor, stagnarilor si reducerea timpului neproductiv in activitatea ce o desfasurati si nu determinati intarzieri ale altor formatii prin nepredarea frontului de lucru la data prevazuta.
- Sa respecte intocmai normele de tehnica securitatii muncii la locul de munca, normele specifice de protectia muncii la verificarea si functionarea utilajelor de mica mecanizare si alimentarea cu energie electrica a acestora.
- Sa isi insuseasca, sa cunoasca si sa aplice normele de protectie a muncii si de PSI din cadrul instructajelor lunare, conform fiselor de instruire si a indicatiilor responsabililormcu protectia muncii.
- Sa utilizeze adecvat, conform indicatiilor, echipamentele de lucru si de protectie de cate ori este nevoie, fara a face rabat de la norme.
- Sa asigure realizarea programului cantitativ zilnic astfel incat sa va realizati salariul negociat.
- Raspunde de respectarea tehnologiilor de executie si a instructiunilor de lucru pentru operatiile care ii revin.
- Sa nu inceapa nici o lucrare fara acordul sefului punctului de lucru.
- Sa nu paraseasca locul de munca fara aprobarea sefului punctului de lucru si fara a lasa locul de munca in ordine, utilajele in functiune sau sub stare de functiune.
- Sa respecte intocmai programul de lucru de 8 ore si in cazul cand beneficiarul impune un termen mai mic conform graficelor de executie, veti prelungi programul la 10 sau 12 ore si daca este nevoie se va lucra si sambata, duminica sau alte sarbatori legale, cu plata corespunzatoare numarului de ore lucrate. Refuzul de indeplinire a acestui articol poate duce la rezilierea contractului de munca a celor implicati.
- Programul de lucru se va prelungi si atunci cand din diverse motive.
- Sa nu permita accesul persoanelor straine in incinta in care isi desfasoara activitatea.
- Sa nu consume bauturi alcoolice, tigari, droguri in incinta punctului de lucru si nici diferite medicamente care ar putea afecta capacitatea de concentrare sau lucrul la inaltime.
- Fata de ceilalti salariati (ai beneficiarului sau ai altor subantreprenori) este necesara adoptarea unei conduite cuviincioase, de respect.
- Sa execute operatiile repartizate de seful de echipa sau seful punctului de lucru, respectand toate indicatiile si masurile, astfel incat rezultatul operatiunii respective sa corespunda cerintelor solicitate.
- Zilnic se vor executa cantitatile de lucrari conform graficelor sau comenzilor clientilor, pana la onorarea lor, indiferent daca se depaseste sau nu programul normal de lucru.
- Sa ia masuri de acordare de prim ajutor in caz de accident si informati imediat conducerea.
- Sa nu introduca in procesul de fabricatie, in opera sau la lucrarile ce devin ascunse, materiale necorespunzatoare calitativ.
- Sa ia masuri de depozitare corespunzatoare a materialelor, semifabricatelor atat la punctul de lucru cat si in timpul transportului.
- Sa ia masuri de remediere a deficientelor constatate de catre toti cei care fac verificari (beneficiar, conducerea societatii, inspectia de calitate, protectia muncii etc.) in concordanta cu dispozitiile sefului punctului de lucru.
- Raspunde de calitatea executiei lucrarilor in conformitate cu procedurile tehnice, proceduri de sistem si instructiuni de lucru, prevazute in manualul calitatii.
- Sa gestioneze corespunzator materialele si uneltele luate in primire.
- Materialele se vor elibera pe baza bonului de consum in urma aprobarii referatelor intocmite de catre dv.
- Toate documentele se vor intocmi in doua exemplare din care unul se va inainta la seful ierarhic si unul se va pastra intr-un dosar la dv.
- Toate problemele importante se vor prezenta in scris si se va astepta o rezolvare in scris sau realizarea in mod direct a acestor masuri.
12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:
Daca este cazul
13. Semnaturi:
14. Data semnarii:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise post HCH2009 HCH2009 Rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu fisa post pentru - ALPINIST UTILITAR si LACATUS CONSTRUCTII METALICE as fi recunoscator. Multumiri anticipate ... (vezi toată discuția)
Fisa post dulgher lorelayold76 lorelayold76 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de fisa postului pentru dulgher. :blush2: Va multumesc anticipat :vishenka: adreasa de email ... (vezi toată discuția)
Fise de post Doina Elena Doina Elena va rog mult de tot daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste fise de post pentru domeniul de activitate comert- supermarchet si constructii -f.p. ... (vezi toată discuția)