avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O mica gluma, politia pe drum
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O mica gluma, politia pe drum

Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ea nu avea minute si mi-a luat telefonul meu de cosmote. Telefonul meu e un pic mai modern si avea prin setari optiunea de a NU suna cu nr ascuns. Fata respectiva, fara sa stiu ce face, a sunat la ora 22 de pe telefonul meu la un nr aleatoriu si a vorbit 2 minute dandu-se drept profesoara noastra de franceza. Nicio amenintare, jigniri..etc. Ieri m-a sunat cineva cu nr privat si mi-a spus ca de ce sun la Constanta, si ca a dat nr meu la politie (dovada ca a sunat-o fara nr ascuns, avea nr meu) si ma va gasi indiferent in ce tara sunt. Eu sufar de anxietate si atacuri de panica, m-am izolat zilele astea in casa si am reziliat abonamentul (platind 1000 lei). Vreau sa stiu ce se poate intampla, eu mi-am cerut scuze in numele prietenei, dar nu si nu.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:28, 6 Octombrie 2010
Pai si noi ca sa facem, acum, dupa ce ti-am zis sa stai linistita ca nu se va intampla nimic?
Eu nu cred ca poate fi vorba de nicio amenda. Daca ar fi, se va tine cont de faptul ca sunteti minore.
Stai linistita, nu e ca in filme americane, si in niciun caz tu n-o as intri dupa gratii.
Nu mai "pune botul" la toate prostiile, politia nu intra in toate copilariile.

Acuma, daca cel caruia i-ati facut farsa, insista sa te deranjeze cu telefoanele, noi ce sa-i facem? E dreptul lui sa de a telefoane, cum a fost si dreptul vostru sa-l sunati de la bun inceput.
Tu poti linistita sa ignori telefoanele lui, si data viitoare sa-ti vezi de treaba, de scoala si de activitati normale.

p.s. Pe bune, chiar stai linistita ca omul se razbuna cum poate fiindca nu are alte metode (politia, daca o fi fost la politie, i-a "dat cu flit", si acum cauta alternative).
Daca nu te poti linisti singura, decat sa iti pui sanatatea in pericol, mai bine vorbeste cu parintii tai, explica-le toata povestea, si sigur te vor ajuta sa nu te imbolnavesti (de nervi sau de altele) dintr-o copilarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat cu moartea /bataie / scos la plata /gen taxa de protectie ContSters368136 ContSters368136 Buna seara , Va rog daca ma puteti ajuta in problema de mai jos . Ca in orcie cartier sunt baieti /gasca care sunt finuti si trebuie sa existe 1-2 golani ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Imi cer scuze ca am gresit titlul ma refeream la [b]"Hartuire prin telefon" [/b]Imi cer scuze daca am gresit forumul! Am o problema si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)