avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de boala in pedioada de preaviz in cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de boala in pedioada de preaviz in cazul demisiei!

Bunaseara! astazi mi-am bagat demisia in scris, a fost semnata si acceptata si automat am intrat in perioada de preaviz de 15 zile cum scrie in contract. bun! Problema este ca sunt bolnav si nu mai pot continua. cineva mi-a zis azi ca nu este admis concediu de boala in perioada de preaviz! este adevarat?


Va multumesc anticipat si imi cer iertare dak sa mai discutata despre asta deja!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:20, 4 Ianuarie 2008
concediul medical suspenda termenul de preaviz. deci preavizul se va prelungi cu numarul de zile in care veti beneficia de concediu medical.
puteti discuta cu angajatorul si inceta relatiile contractuale prin acordul partilor, cf art 55 b) c. muncii. in acest caz, incetarea poate fi imediata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa demisionez dupa concediu medical? dannutza dannutza buna seara am si eu o intrebare :lucrez la o firma de 15 ani si acum a luat altcineva firma cu tot cu angajati punandu-ne pe toti sa facem actele ca la o ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dac_iulian dac_iulian buna ziua in prezent sunt angajat,cu contract de munca la firma X recent am semnat un contract de munca,cu o alta firma,acesta urmand sa intre in viguare de ... (vezi toată discuția)