avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rovigneta electronica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rovigneta electronica

am cumparat 2 rovignete de la omv si le-am semnat ,dar de verificat am verificat doar prima.la cea de-a 2-a am constatat ulterior,dar in aceeasi zi ca numarul de inmatriculare era gresit cu o litera N in loc de M.am sunat peste tot (cnadnr,omv ,opc si toata lumea imi spune ca nu se mai poate repara o eroare la 2 zile dupa achizitionare ,doar daca ma sesizam pe loc si nu semnam era posibil sa se repare eroarea. mi se pare ciudat ca ,fiind vorba de o eroare care se va mai repeta in mod sigur, nu este prevazuta si o cale de remediere amiabila. exista un alt mod de a rezolva problema? cu multumiri dn #-o
Cel mai recent răspuns: i0n , utilizator 17:54, 5 Octombrie 2010
Avand in vedere ca este vorba despre o inregistrare in evidente ,in sistem electronic,sistem care de curand a fost pus in practica softul nu permite dupa inregistrare revenirea si modificarea eventualelor erori de completare a datelor solicitantului
Vina nu este a sistemului de roviniete, ci a angajatilor omv nepregatiti si neatenti care le vand cum s-ar vinde cartofii.

De asta trebuie sa fiti foarte vigilent si sa verificati totul inainte de a semna.

Pe viitor cautati sa cumparati rovinetele de la niste persoane mai profesionale.
O varianta ar fi sa incerci sa dai de cel care are numarul respectiv, sa ii dai vigneta si sa il rogi sa iti cumpere el una :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda datorita completarii gresite a rovinietei Ovidiu700 Ovidiu700 Buna ziua. In luna martie am circulat in afara orasului, iar inainte de a pleca la drum mi-am facut rovinieta. Ceea ce nu am observat a fost faptul ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovigneta grandanat grandanat Se poate contesta amenda de revigneta pe motiv ca n-am avut de unde s-o procur? Am fost de buna intentie, si am vrut sa-mi fac, dar din cele 3 benzinarii pe ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, plangere contraventionala Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua . As dori sa aflu si parerea voastra referitoare la o speta. La achizitionarea unei roviniete pe 12 luni din eroare se tasteaza gresit numarul ... (vezi toată discuția)