vinovatul de producerea accidentului a recunoscut acest lucru,s-au facut constatari de catre un agent euroins,fotografii ,schite semnate de mine si de catre autorul accidentului .Am asteptat 11 zile rspunsul in acesta cauza,a sosit dupa o serie intrega de telefoane negativ,pe motiv ca evenimentul sa produs in alte conditii de cat cele relatate de vinovat si mine.Aceasta se datoreaza noi legide,, constatare amiabila,,
intrebare:
cui sa ma adresez in continuare?
Trebuie sa indepliniti procedura de conciliere si apoi puteti depune actiunea in instanta. Persoana vinovata de accident va trebui introdusa in cauza in calitate de intervenient fortat, intrucat exista aceasta prevedere obligatorie in L.136/1995.
Intre timp, va puteti adresa si CSA-ului dar fara a spera ca dosarul va fi platit pe cale amiabila, neaparat, insa, mai stii minune?? Cateodata cei care se plang acolo mai au noroc si avand in vedere nr. mare al reclamatiilor depuse impotrva acelei firme de asigurare poate va veti incadra si dvs. in aceasta utlima categorie.:)
Care a fost motivatia respingerii platii daunei? Daca in scrisoarea primita de la asigurator nu este precizata solicitati-o in scris. Numai dupa aceea convocati asiguratorul la conciliere.
Actiune in regres
tomaiuliana
Buna ziua! In anul 2010 am produs un accident de circulatie,in urma caruia a fost avariat un autoturism care a fost reparat pe casco.Astazi am primit o citatie ... (vezi toată discuția)