avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Necesitati activitate independenta.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Necesitati activitate independenta.

Buna seara. Va scriu deoarece sunt curios in legatura cu legalitatile implicate in a face videochat de pe un site strain si profitul implicat. Imi trebuie cumva vreo firma pentru a face videochat singur, de la domiciliu, pentru a se impozita profitul pe care l-as face? De ce altceva as avea nevoie. Mentionez din nou, este un site strain si fac lucrul acesta singur, o alta persoana nefiind implicata.
Cel mai recent răspuns: ContSters168365 , utilizator 06:36, 7 Octombrie 2010
Ce inseamna profit la dumneavoastra ?
Depinde ce contract aveti cu administratorul siteului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau nu? liviuuu liviuuu Buna seara, Am o intrebare si o nelamurie in acelasi timp. Am citit pe internet cum ca activitatea de videochat poate fi desfasurata si acasa, si ca sunt ... (vezi toată discuția)
Deschidere website masterflo masterflo Buna ziua...sunt nou pe acest forum si sper sa fac totul cum trebuie ca sa obtin un raspuns...Am decis cu putin timp in urma sa-mi deschis un website de genul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara tatal asociat unic si administrator eduardsimami eduardsimami buna seara..as avea o nelamurire am divortat de 1 an si jumatate custodia copiilor revenindu-mi mie iar dansul obligat la plata a 33 % ... (vezi toată discuția)