avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor furt bani din apartament
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor furt bani din apartament

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta unui caz de furt de bani din apartament.
Se da: In luna noiembrie am constat disparitia unei importante sume de bani din apartamentul meu. De prezenta acestora stiau doua persoane : P1. cea care mi-a dat banii (au fost imprumutati pt. o perioada de timp) si P2. prieten cu persoana nr.1. Precizez ca persoana P1 sta cu mine in apartament si are chei de la apartament. Nu am gasit urme de fortare la usa de la intrare , si nici camera rascolita. Cand am constat furtul am contactat P1 aceasta sustinand ca nu a furat banii. P1 fiind acuzata de mine a pus mana pe telefon si a sunat la politie. A venit un echipaj impreuna cu "doi fotografi", au facut cateva poze si atat, apoi mers la politie si declaratii. Doar o singura data am fost chemat de un agent pentru a da inca o declaratie. INTREBARE : ce sanse mai am sa fie pedepsit vinovatul? Se poate cere test poligraf pentru suspecti?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:34, 18 Ianuarie 2008
Testul poligraf se face numai cu acordul invinuitului si nu este relevant.
Au trecut 3 luni de la sesizare si din partea politiei nici un semn. TREBUIE sa merg sa bat la usa sectiei sa intreb daca pot sa-i ajut cu ceva? As dori un sfat cum sa procedez . Inca de la inceput acest caz a fost tratat superficial si lipsit de profesionalism din partea politiei ceea ce ma pune pe ganduri daca nu sunt implicati si unii "cetatzeni" din cadrul politiei.
In general furturile acestea sunt foarte greu de dovedit.
Mai mergeti la politie dar fara probe....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarea cu aparatul poligraf - cine propune testarea loredana96 loredana96 cine hataraste ca un invinuit poate sa fie testat cu aparatul poligraf?politia sau instanta?si cum de face acest lucru? (vezi toată discuția)
Contestatie certificat medical care contraindica testul poligraf maiincolo maiincolo Menajera care mi-a furat din casa toate bijuteriile de aur (o valoare foarte mare) incearca sa se eschiveze de la testul poligraf prin depunerea unui ... (vezi toată discuția)
Suspect sSpyrotek sSpyrotek Buna seara, vin la voi cu o problema cat de cat serioasa ce ramane si la aprecierea dumneavoastra. Acum aproximativ 2 luni am pierdut(mi s au furat) din ... (vezi toată discuția)