buna seara! am si eu o problema un prieten este acuzat de trafic de influenta are cateva declaratii contra sa si o banda telefonica. a fost arestat preventiv 29 de zile dupa care i sa prelungit mandatul ptr ca a zis ca mai trebuie de audiat. avocatul a depus recurs si astazi sa judecat recursul insa avocatul nu sa prezentat a trimis o cerere ca nu poate ajunge vreau sa stiu daca este in regula aceasta neprezentare. la el nu sa mai dus sa il viziteze akum nu ne raspunde la telefon si nu stim cum sa procedam. ar exista vreo solutie pentru eliberarea lui? va rog tare mult daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva
Daca autoturismul a fost cumparat cu 3 ani mai inainte de luna august 2010 cand se presupune ca a comis infractiunea pentru care este cercetat penal, dupa parerea mea, este in neregula sa se atinga parchetul de masina...
Necunoscand amanunte despre felul in care a fost savarsita infractiunea ar fi bine ca viitorul avocat sa vada despre ce este vorba si sa ia masurile procedurale care se impun in aparera clientului sau.
De la distanta,fara a vedea actele si lucrarile dosarului niciun avocat de buna credinta nu va poate ajuta.
Angajati urgent un avocat priceput care sa ajute invinuitul