avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... plasare comanda
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

plasare comanda

Incerc sa fac o comanda de carte, iar dupa indeplinirea procedurii de inscriere a numelui, adresei, etc imi apara ca este ceva gresit.
eu nu imi dau seama unde gresesc, intrucat completeze toate rubricile, confirm adresa de livrare, bifez modul de plata iar comanda nu este preluata.
Cel mai recent răspuns: pianistul , administrator 19:36, 9 Ianuarie 2008
Buna seara,

In pagina de finalizare comanda fiecare rubrica (din cele patru Cumparator, Adresa livrare, Metoda de plata si Observatii comanda) contine o imagine in coltul din dreapta sus. In momentul in care rubrica respectiva a fost completata corespunzator imaginea capata un fundal verde, semn ca totul este okay.

Va rog sa verificati inca odata daca toate rubricile au fost completate corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,rog o clarificare despre semnatura digitala la autentificare spv anaf geoivam geoivam Buna ziua,Pentru inscrierea cu e-factura pe site-ul ANAF mi-am achizitionat un certificat digital,avand un cont spv cu logare prin user si parola.La ... (vezi toată discuția)
Refuzarea unui colet neconfirmat xRaven xRaven Buna ziua ! Am o mica problema. Se presupune ca am comandat un produs si m-am trezit cu curierul la usa cum ca trebuie sa platesc respectivul colet, ... (vezi toată discuția)
Mi s-a oprit abuziv 300 de lei de pe card fara acordul meu eu ... GemeneViorel GemeneViorel Mi s-a oprit abuziv 300 de lei de pe card fara acordul meu eu neavand nici o legatura cu site-ul be2 astazi m-am inscris ca sa pot lua legatura cu ei, nu pot ... (vezi toată discuția)