avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cer un sfat - atestat taxi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cer un sfat - atestat taxi

in urma cu 4 luni am sustinut cursurile pt atestatul de taximetrist.am promovat examenul dar nu am ajuns in termen de 30 de zile sa depun actele la sediul arr.se mentioneaza in lege ca dupa aceasta perioada de 30 de zile sant nevoit sa fac din nou cursurile si implicit sa sustin un nou examen? cred ca acest lucru reprezinta un abuz din moment ce am sustinut si promovat odata acest examen.va multumesc pt intelegere
Cel mai recent răspuns: amelin , utilizator 15:38, 19 Mai 2011
Dupã un al doilea test nepromovat conducãtorul auto mai poate solicita o nouã testare numai dupã absolvirea unui nou curs de pregãtire profesionalã.
Pentru a susţine testul-grilã conducãtorul auto trebuie sã prezinte la agenţia Autoritãţii Rutiere Române - ARR urmãtoarele documente:
a) dovada absolvirii unui curs de pregãtire profesionalã pentru practicarea transportului de persoane în regim de taxi sau a transportului în regim de închiriere, cu o duratã maximã de pânã la 3 luni;
b) dovada plãţii în contul agenţiei Autoritãţii Rutiere Române - ARR a taxei privind testarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat taxi StoianRadu StoianRadu Am o condamnare ,,cf.art. 396 alin.4 NCPP,art.396 alin.10 NCPP, art.396 alin. 1 NCPP Condamna la 10 luni inchisoare cf.art. 83,84 NCP dispune amanarea ... (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)
Adeverinta taxi valabila ? gaby79_4all gaby79_4all In urma cu aproximativ 1 luna am sustinut examenul pt atestat taxi , am obtinut o adeverinta de la scola cu care am inceput meseria de taximetrist , am ... (vezi toată discuția)