avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ANTIPROSTITUTIE
Discuție deschisă în Discuţia la modă

ANTIPROSTITUTIE

Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate mizeria morală si fizică în care trăiesc majoritatea prostituatelor. Cu dibăcie, diverse centre de influentă încearcă să inducă ideea că solutia tuturor problemelor generate de prostitutie este legalizarea acesteia, si nu combaterea ei prin diverse moduri.
Legalizarea bordelurilor nu elimină prostitutia ilegală si traficul de femei, ci doar duce la dezvoltarea fenomenului prostitutiei dându-i-se acestuia o acoperire legală. La umbra bordelurilor prostitutia ilegală va prolifera. Însăsi activitatea din incinta bordelurilor va avea un caracter ilicit, plecând de la evitarea plătii impozitelor, exploatarea violentă a femeilor de către pesti si clienti, până la realizarea unor materiale compromitătoare pentru oamenii influenti, care pot fi folosite în actiuni de santaj.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 01:12, 24 Decembrie 2010
SILVANAA90 a scris:

Domnilor,departe de mine in a fi ironica,dar daca intr-o anumita masura asa s-a inteles,imi cer scuze ca nu am fost destul de explicita.Asta nu inseamna ,ca nu poate avea fiecare pozitia lui pro sau contra,cum de altfel se si vede.Daca cerem o parere eu nu o vad ca si chestionare ci pur si simplu doresc sa cunosc si alte opinii.

Pozitia mea clara,este ca nu sunt de acord,ca tara mea sa fie cunoscuta pentru
"Turismul sexual".


Nu sunt de acord cu micsorarea,s-au impozitarea pensiilor medii-mici sub nicio forma cum se insinueaza. In ce-l priveste pe Ceausescu ( fara a fi comunista)voiam sa scot in evidenta ca,inainte de anii'89 s-a construit foarte mult ( sunt constienta de sacrificii).Dupa anii 90 pina in prezent vedem foarte bine ca multe au ramas in paragina ( cel putin in Buc.). Spun asta pentru ca avem alte prioritati,nu contruire lacaselor placerilor.

"Nimic nu impiedica statul sa creeze un oras unde sa fie legalizata prostitutia.Sau ,sa existe anumite zone special create "

Asta,trebuie sa fie ULTIMA GRIJA A STATULUI .

Noi avem nevoie de orase pentru tineri casatoriti,pentru tineri inteligenti...pentru olimpici....pentru capacitati intelectuale,....nici vorba ...pentru...felinare rosii






sa nu uitam ca si barbatii vor apela la aceasta meserie . DECADENTA va fi in "floare" , bolile venerice si SIDA in TOP . SOCIETATE IN COLAPS . NE MARGINALIZAM in a discuta , fara a lua atitudine .... pana unde vom ajunge ???? #-o #-o #-o #-o X-( X-( X-( X-(
r.gabi a scris:

Consider ca pozitiile sunt ireconciliabile si ca dl.avocat Lascoschi in prea mare nevoie de "servicii".
De fapt si acestea,pot fi necesare,chiar cu riscul de a nemultumi pe opozantii legalizarii si repet,decizia va fi a politicienilor



@adycon,scrie:
" sa nu uitam ca si barbatii vor apela la aceasta meserie . DECADENTA va fi in "floare" , bolile venerice si SIDA in TOP . SOCIETATE IN COLAPS . NE MARGINALIZAM in a discuta , fara a lua atitudine .... pana unde vom ajunge ???? "


Buna dimineata,
Pentru anumite persoane,posibil sa fie buna din moment ce inteleg ca asa vom reusi sa iesim din criza financiara,prin "Turism sexual ".
Nu reusesc sa inteleg,cum "un om de cultura" vede in asta,singura solutie.

Dnul.Adycon,are dreptate in mare masura,dar scapa din vedere un aspect la fel de important ca si prostitutia,si anume consumul de substante interzise,care se imbina perfect,una cu cealalta. "Combinatia perfecta". Doua rele mai "rele" nu cred ca pot fi in alta alianta.

Dnul.R.Gabi,are perfecta dreptate cind spune ca," Decizia va fi a politicienilor"
,cine stie cum si cind.Nu-mi place deloc,dar nu pot face prea mult.
Ultima modificare: Vineri, 24 Decembrie 2010
ContSters179589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Legalizarea prostitutiei DanFGabriel DanFGabriel Consider ca prostitutia ar trebui legalizata si admisa in stat ca pe o munca oare care! Cum unii isi folosesc mainiile pentru a vopsi sau cara (ex), altii ... (vezi toată discuția)