Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Avem un proprietar care are restanta la intretinere peste 2000 ron si locuieste la etajul 4 (ultimul etaj) si am vrea sa stim daca putem sa ii sistam apa rece si apa calda de la etajul 3.Ne permite legea?
~ final discuție ~
 Horatiu76	                   

Buna ziua,
Ma intereseaza sa stiu daca pentru recuperarea datoriilor de la restantieri se deschide actiune in instanta impotriva acestora, si cu hotararea ... (vezi toată discuția)
	                    Horatiu76	                   

Buna ziua,
Ma intereseaza sa stiu daca pentru recuperarea datoriilor de la restantieri se deschide actiune in instanta impotriva acestora, si cu hotararea ... (vezi toată discuția)

lirei11	                   

Buna ziua. Doresc sa stiu daca legal, comitetul executiv poate hotara debransarea de la apa curenta a unui apartament in care teoretic nu sta nimeni , ... (vezi toată discuția)
	                    lirei11	                   

Buna ziua. Doresc sa stiu daca legal, comitetul executiv poate hotara debransarea de la apa curenta a unui apartament in care teoretic nu sta nimeni , ... (vezi toată discuția)

ilcapo	                   

Buna ziua, intrebarea e urmatoarea: daca asociatia  opreste apa pe scara unde locuiesc, datorita unui/unor rau-platnici, eu, ca bun platnic, cu chitante in ... (vezi toată discuția)
	                    ilcapo	                   

Buna ziua, intrebarea e urmatoarea: daca asociatia  opreste apa pe scara unde locuiesc, datorita unui/unor rau-platnici, eu, ca bun platnic, cu chitante in ... (vezi toată discuția)