avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... distributie exclusiva
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

distributie exclusiva

Un producator si un distribuitor pot incheia un contract de distributie exclusiva pentru distribuirea marfurilor producatorului?
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 22:58, 9 Octombrie 2010
Nu exista o prevedere legala ,din cite stiu ,care sa interzica asta ,dar din ratiuni economice e greu de crezut ca un producator ar accepta exclusivitate in distributie ,poate doar pe o anumita zona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de exclusivitate in contractul de distributie korallya korallya In cazul unui contract de distributie se poate insera o clauza de exclusivitate? Cu alte cuvinte, daca producatorul poate numi numai un singur distribuitor pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi de exclusivitate almaro almaro buna ziua , intrebarea pe care o am e strans legata de un subiect aparut deja aici ,am sa dau unalt exemplu care ma intereseaza direct. exista un produs pe ... (vezi toată discuția)
Distribuitori autorizati ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna ziua, Am un furnizor, care cred ca este distribuitor autorizat (voi verifica), care imi cere sa introduc in contract urmatorul text: \"Cumparatorul ... (vezi toată discuția)