Luiza Elena Cristea a scris:
<...>.Daca sunt doar ale defunctului vor reveni strict copiilor sai , deci de pe urma celui decedat nepotilor si fiului dvs.cf mostenirii legale.In ceea ce priveste garsoniera sotiei lipsita de discernamant nu ramane decat ca nepotii acesteia de sora sa astepte finalul si sa mosteneasca in calitate de mostenitori legali.
Acest paragraf mi se pare f interesant pt ca:
Apt a fost facut de defunct cu prima sotie (fapt pt care si nepotii cer "partajare" prin obtinerea drepturilor ce li se cuvin pe linia bunicii lor, si e corect), deci nici vorba sa fie facut cu cea de-a doua, ramasa in viata. Si atunci, ea are sau n-are drept la mostenire in acest apt? Notarul mi-a spus ca are, dar daca ar fi sa interpretez eu (;)) ce ati scris dvs, ea nu ar trebui sa beneficieze ...
In ceea ce priveste restul de proprietati, in contextul in care sunt dobindite cu sotia acestea vor reveni de drept atat copiilor(nepotilor ) cat si sotiei, pe partea apartinind defunctului.Daca sunt doar ale defunctului vor reveni strict copiilor sai ,
Cum nepotii si-au luat un avocat pt a-i descurca, daca voi vedea sau voi simti ceva in neregula..voi proceda la fel (dar pt asta trebuie sa "invat" cate ceva..:sorry:)
Balanta59 a scris:
Cum nepotii si-au luat un avocat pt a-i descurca, daca voi vedea sau voi simti ceva in neregula..voi proceda la fel (dar pt asta trebuie sa "invat" cate ceva..;))
#-o
Dupa ce veti finaliza procedura succesorala, eu ma ofer sa va calculez (pe gratis) cu cat a pagubit fiul dvs. din acest dezechilibru de forte. Sau, altfel spus, cat a costat ... "economia" de onorariu.
~ final discuție ~