Prin hotarare de divort in febr 2010 , copila de 3 ani acum a ramas in grija mamei/mea si prin consimntamantul tatalui. Recent tatal a cerut micsorarea pensiei dar incearca si amenintari de intimidare ca imi va lua copilul " prin hotarare". AS putea sa-i ignor toate mizeriile(amenintarile , vorbe urate, distractiile lui peste tot , sfidatorul Mitsubishi pe care si l-a achizitionat si are rate in banca, plecari la mare si in Italia , noua femeie din viata lui) Ba mai mult nu vrea sa lase deloc la copila lui o parte mica din apartament adik macar 3000 E si sa nu-i dau chiar jumate jumate cum zice legea. El stie ca are bani si putere influenta poate (desi nu e cine stie ce om de caracter) si ar dori sa aibe copilul caci este atasat si fata il iubeste. Mentionez ca mai mereu are cale libera de voizita ba il cer eu de ffff multe ori ca nu sta mai mult cu ea.
Deci ...are acest om sa-mi ia copila? Eu , care ma ocup f bine de ea , ptr ea sacrific tot ce am , timpul si viata mea , lucrez in invatamant, nu o neglijez , m-ar bate D-zeu. Eu i-am spus individului ca doar niste vorbe aiurea nu ma intimideaza doar ca sa ma port eu bine cu el si sa faca el ce vrea cu noi! Mi-e sila de oameni de genul acesta.
Va multumesc din suflet , sunt prea revoltata , o sa-mi crape inima intr-o zi cate tampenii aud ca vrea sa faca .
Custodie
dany77
ma numesc nicoleta si am pierdut custodia acum 7 ani din cauza materiala neavand parinti sa ma ajute .Am 2 fete au ramas la parinti fostului sot le am trimes ... (vezi toată discuția)
Partaj
daria_ramona2006
Vreau sa introduc actiunea de partaj si as dori sa stiu cum se va imparti casa daca in urma actiunii de divort minora de 4 ani mi-a fost incredintata? (vezi toată discuția)