avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA POLUARE

BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA "LOGAN"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA!
Cel mai recent răspuns: Piorel , utilizator 15:54, 26 Octombrie 2010
am câștigat foarte multe restituiri de taxe de poluare .....
se face o procedură prealabilă cu o notificare adresată AFP apoi se introduce o acțiune la instanța de contencios din raza teritorială a sediului AFP și DGFP.:)
in cazul d-voastra este o problema- masina romaneasca inmatriculata in 2010...atunci unde mai e discriminarea? dar incercati totusi...pierdeti cel mult taxa de timbru
avocat Cristina Popescu
In primul ransd comunicati localitatea unde ati platit-o ca sa va comunicam care este practica acolo!
BUNA ZIUA MULTUMESC PENTRU RASPUNS. AM PLATIT TAXA LA TRZORERIE LA BRAILA.
Din cunoştinţele mele, Tribunalul Brăila şi Curtea de Apel Galaţi au o practică favorabilă restituirii taxei pe poluare, însă în cazul dumneavoastră nu cred că puteţi recupera taxa plătită, deoarece nu aţi plătit-o pentru un autoturism second hand, fost înmatriculat pe teritoriul unui stat membru UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare ionelazibi_94 ionelazibi_94 am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare lucalex lucalex Exista sanse de a fi restituita taxa de prima inmatriculare pentru o masina MAZDA 3 noua, EURO 4, daca a fost fabricata in Japonia si nu in UE? Exista practica ... (vezi toată discuția)