Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
BUna ziua!
Am spicuit printre pagini. Cele relatate de dvs le-am trait o singura data cu vecinul de sub mine.
Evident, noaptea la orele 23 l-a apucat cheful de manele la maxim. Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa ma pozitionez in mijlocul sufrageriei si cu cele 90 kg pe care le am am inceput sa sar coarda. Credeti-ma ca muzica s-a oprit in 2 minute iar a doua zi si-a cerut scuze si mi-a spusa ca i s-a crapat tavanul in jurul lustrei si chiar a avut impresia ca este cutremur.
O alta metoda ar fi sa luati o goarna pneumatica ca la camioane, si s-o pozitionati cu gura in jos, pe podea. Actionati-o. Avretizati insa vecinii ca sa moara careva de inima. Eventual incercati sa va dati seama unde doarme agresorul si acolo percutati goarna.
Va doresc liniste si daca voi infiinta, asa cum ma si gandesc, o Asociatie Non Profit in scopul promovarii linistii in comunitati, v-as invita sa deveniti parte.
Legile sunt facute de oameni alesi si legile pot fi schimbate. O actiune masiva a celor cateva zeci de miii de oameni terorizati de vecini sau restaurante si firme poate duce la imbunatatirea legilor.
Nu trebuie sa va faceti iluzii... Sunt mii de situatii diferite, dar sa ne punem speranta ca vom intra si noi in legalitate. Niste vecini de-ai nostri au avut probleme asemanatoare, au reclamat la politie prima data - nu s-a rezolvat mare lucru deoarece turbulentii fiind la prima abatere, politia le-a dat un avertisment. Insa perseverand cu scandalul, turbulentii au fost amendati bine. S-au potolit o vreme, dar fiind multe rubedenii care aveau de sarbatorit mai tot timpul cate ceva, bineinteles in stilul propriu, vecinii nostri au chemat din nou organele de ordine la 112 - si iar s-a lasat cu amenda. Li s-a promis scandalagiilor ca politia va fi chemata in scara blocului ori de cate ori va fi nevoie... Deocamdata este liniste, cat va dura... Mutatul la casa este o solutie, dar vorba ceea, scapi de naiba si il gasesti pe tat'su. Oricum nu se compara cu viata de la bloc!
Sper..cate-un pic, pic, pic...si poate in zeci de ani....din pacate sunt implicat intr-un proiect de emigrare...daca nu se va finaliza cum sper eu..., voi ruga pe toti forumistii sa mi se alature pentru accelerarea procesului de...civilizare.