avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa de drumuri (rovinieta)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa de drumuri (rovinieta)

Buna ziua!
Care este domeniul de aplicare a rovinietei?
Mai exact, pentru zonele din jurul bucurestiului( Pantelimon, Berceni, Cernica, Baneasa etc. )imi trebuie rovineta?
Stiam ca atunci cand trec linia de centura imi trebuie rovinieta.
Cel mai recent răspuns: ilarion184 , utilizator 23:06, 11 Octombrie 2010
Rovinieta este obligatorie pe drumurile nationale,europene si autostrazi doar cele aflate in afara localitatilor,indiferent daca acestea trec prin localitati fiind obligatorii doar in afara lor.
Eu sunt din otopeni si la iesire pe dn1 spre ploiesit chiar pe unde se intra la aeroport dupa dn1 sunt camere. Stie cineva e obligatoriu sa am rovineta si in otopeni ? Stiu ca e dn1 dar totusi e in oras. Plus ca am vazut arr si la iesire dupa pod cu camera pe rovineta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se circula fara rovinieta din bucuresti pana la ikea in baneasa Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, as dori sa stiu daca pentruu n drum pana la Ikea Baneasa trebuie cumparata rovinieta. Precizez ca masina este cu numere de Bucuresti, si nu se iese ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dadica dadica Buna seara , Am si eu o intrebare . Daca eu stau in orasul Popesti Leordeni si lucrez in Bucuresti de ce trebuie sa platesc rovinieta? Stiam ca pana in ... (vezi toată discuția)
Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul a trecut prin raza camerelor. vreau să contest procesul verbal de constatare, știe cineva un articol care ar putea să mă ajute? Katiusha Katiusha Poate sa ma ajute cineva? Am circulat fara rovinieta, insa in momentul in care mi-am adus aminte am fugit la prima benzinarie si am achitat-o. Mi-a venit ... (vezi toată discuția)