avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se circula fara rovinieta din Bucuresti pana la IKea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se circula fara rovinieta din Bucuresti pana la IKea in Baneasa

Buna ziua, as dori sa stiu daca pentruu n drum pana la Ikea Baneasa trebuie cumparata rovinieta. Precizez ca masina este cu numere de Bucuresti, si nu se iese cu ea din localitate. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
Sorin_mn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sorin_mn , utilizator 13:33, 9 Iulie 2014
legea spune ca circulatia pe drumurile publice fara rovinieta se sanctioneaza cu amenda...e de preferat sa o aveti...
petre.enache a scris:

legea spune ca circulatia pe drumurile publice fara rovinieta se sanctioneaza cu amenda...e de preferat sa o aveti...


Este vorba de drumurile publice aflate in afara localitatilor.

Pentru Bucuresti, daca treceti de soseaua de centura, se considera ca ati iesit din localitate si deci va trebuie rovinieta.
As dori sa stiu care sunt prevederile legale. Sau daca se poat sa ma indrumati unde exact pot fi lamurit, de catre ce fel de autoritate?
Indicatorul de iesire din Bucuresti este plasat inainte de podul de la Otopeni asa ca pana acolo va aflati inca in B. Nu cred ca sunt plasate camere ptr rovinieta pana acolo.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de drumuri (rovinieta) Luminita Musat Luminita Musat Buna ziua! Care este domeniul de aplicare a rovinietei? Mai exact, pentru zonele din jurul bucurestiului( Pantelimon, Berceni, Cernica, Baneasa etc. )imi ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dadica dadica Buna seara , Am si eu o intrebare . Daca eu stau in orasul Popesti Leordeni si lucrez in Bucuresti de ce trebuie sa platesc rovinieta? Stiam ca pana in ... (vezi toată discuția)
Cum pot conteste amenda ptr. rovinieta Costel gr Costel gr Bună ziua. Locuiesc în Iași și vreau să contest o amendă ptr.rovinieta luată în loc. Uricani aflată pe șoseaua de centură a Iasi-ului în luna ... (vezi toată discuția)