Nu am stiut unde sa postez, asa ca daca am gresit, rog un admin sa il mute.
Am avut spre folosinta de la servici un laptop, care la data de 11.01.2008 mi-a fost sustras din masina.
Astazi am aflat ca mi se va imputa valoarea de achizitie a acestuia (in jur de 800 E).Valoarea lui actuala pe piata ar fi undeva pe la 300-400 E.
In ce conditii se imputa un obiect dat spre folosinta unui angajat la pretul de achzitie ?
Precizez ca laptopul are aprox. 3 ani vechime. (presupun, ca odata cu trecerea timpului, aceste obiecte ar trebui sa se amortizeze, ca mijloace fixe).
Existe vreo lege in acest sens ? Cum ar trebui sa procedez in continuare ?
Cred ca datorita vechimii lui acesta este deja amortizat insa, el se afla in inventarul dumneavoastra ... amortizarea investitiei nu este egala cu scoaterea la casare a obiectelor, inlocuiti-l ( cumparati ) cu un altul de aceeasi marca, model, configuratie si nu cred ca e vreo problema. Daca patronul/angajatorul nu este de acord cu acest lucru atunci contestati in instanta eventuala masura de retinere a drepturilor salariale.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Deductibilitate
RobertR
Buna ziua,
Printre altele tin contabilitatea la un SRL cu 4 asociati si nici un angajat.
Pana acum administratorul a achizitionat 3 laptopuri pe care le-am ... (vezi toată discuția)