avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... aplicare contaventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

aplicare contaventie

In baza hotararii CL 65/2010 Politia Municipiului Gherla a fost imputernicita cu constatarea si aplicare sanctiunilor legate de parcarile de pe raza municipiului. Daca Politia nu se sesiseaza poate fi constransa sa constate si sa aplice aceste sanctiuni?
Cel mai recent răspuns: marosan emil , utilizator 13:45, 13 Octombrie 2010
dave26 a scris:

Incercati o sesizare a autoritatilor in legatura cu aceasta situatie, eventual inaintati un memoriu. Pana la urma acestea vor decide ce este de facut sau pot sa va indrume inspre rezolvarea situatiei.

din pacate autoritatile trateaza cu indiferenta problema mea, ultimul raspuns al primariei a fost ca pe domeniul public ei fac ce vor: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare voluntara acces garaj nutedu nutedu Va scriu pentru ca am nevoie de un sfat la problema mea. Stau intr-un bloc de 4 etaje si doar cativa proprietari din bloc au garaje (si eu fac parte din ... (vezi toată discuția)
Ce lege incalca politia, care nu amenda masina care parcheaza ... laura654 laura654 Ce lege incalca politia, care nu amenda masina care parcheaza neregulamentar ca masina apartine unui politist? Ce sanctiune il asteapta? multumesc (vezi toată discuția)
Legislatie parcari RoraM RoraM buna ziua, am parcat masina pe un loc nemarcat ca fiind parcare, langa o parcare cu abanonament. Proprietarul parcarii a chemat politia locala si am primit ... (vezi toată discuția)