avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Norme metodologice la Legea nr. 230 din 2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Norme metodologice la Legea nr. 230 din 2007

Au fost sau nu publicate in Monitorul Oficial al Romaniei Normele Metodologice ale Legii nr.230 din 2007? Peste tot se afirma ca au fost aprobate prin 19 decembrie 2007, dar nu se specifica numarul hotararii de guvern, cu atat mai putin a monitorului oficial....
Oamenior, nu mai bateti campii... POATE CINEVA SA IMI SPUNA CLAR CE SUPRAFETE SA IAU IN CALCUL PT. COTA PARTE INDIVIZA ???
SUPRAFATA UTILA A PROPRIETATII (care apare in L230 art.3 de calcul a cotei parte indiviza) ce reprezinta? In legea 114 se vorbeste de SUPRAF. UTILA A LOCUINTEI si SUPRAFATA CONSTRUITA PE LOCUINTA. Este oare acelasi lucru SUPRAFATA UTILA A PROPRIETATII si SUPRAF. UTILA A LOCUINTEI ?
Dpdv semantic nu este acelasi lucru, asa ca ...
OARE DE CE NU SE BAGA IN DISCUTIE NICIUN CONSULTANT, AVOCAT ...#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua, va rog frumos, puteti sa imi spuneti unde pot gasi si descarca anexele la HG 1588/19.12.2007 - Normele de care se vorbeste? Multumesc mult.
Credeam ca este un topic nou, asa ca am inceput sa lecturez....
Da, se pare ca unii oameni nu inteleg ce citesc, asa ca ne recomanda sa nu mai batem campii - cand ar putea foarte bine (daca nu cred ce spun legile) sa se uite in contractul de vanzare-cumparare a apartamentului.

HG 1588/2007 se gaseste aici pe forum, pag. 1 sus - Documente...
Nu are alte anexe. Ajunge textul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata utila cornel1592 cornel1592 Doresc să aflu dacă în suprafaţa utilă a unui apartament sunt incluse balcoanele, terasele,boxele şi dacă aceasta poate fi egală cu ... (vezi toată discuția)
Prima casa - calcul supafata utila NLaurentiu NLaurentiu Buna Am si eu o intrebare, vreau sa imi cumpar un apartament prin prima casa si mi sa spus ca se calculeaza suprafata utila. Intrebarea mea este: Cum se ... (vezi toată discuția)
Suprafata construita bloc 1977 characlan11 characlan11 Buna seara.Suprafata construita a unui apartament este diferita de ce este pe CF.Un inginer de cadastru mi-a spus ca se poate sa fie CF gresita si ca este ... (vezi toată discuția)