Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

Kyandra, moderator
 Kyandra, moderator 	
			~ final discuție ~
 casiba	                   

Buna ziua!
Exista un Ordin al Prefectului pentru constatarea dreptului de proprietate asupra unei suprafete de teren, iar in anexa la acest Ordin schita ... (vezi toată discuția)
	                    casiba	                   

Buna ziua!
Exista un Ordin al Prefectului pentru constatarea dreptului de proprietate asupra unei suprafete de teren, iar in anexa la acest Ordin schita ... (vezi toată discuția)

eliza78	                   

o societate incheie contract de inchiriere pentru un teren liber de constructii cu o cooperativa.
intre timp chiriasul construieste 2 cladiri pe acest ... (vezi toată discuția)
	                    eliza78	                   

o societate incheie contract de inchiriere pentru un teren liber de constructii cu o cooperativa.
intre timp chiriasul construieste 2 cladiri pe acest ... (vezi toată discuția)

IonValentin	                   

Am dobandit in anul 1990 - casa pe terem 100mp. si curte 94,62mp.
Pe terenul liber de constructii ( 94,62 mp. curte ) mi-am propus sa construiesc in 1991 o ... (vezi toată discuția)
	                    IonValentin	                   

Am dobandit in anul 1990 - casa pe terem 100mp. si curte 94,62mp.
Pe terenul liber de constructii ( 94,62 mp. curte ) mi-am propus sa construiesc in 1991 o ... (vezi toată discuția)