avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce se intampla daca unul dintre parteneri nu merge la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce se intampla daca unul dintre parteneri nu merge la prima infatisarept divort?

si daca merge apoi si spune nu divortului pe ca ea nu vrea sa divorteze?Cum va afecta decurgerea infatisarilor?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:29, 15 Octombrie 2010
divortul nu este consensual si este un minor.
tot ce poate sa faca partea care nu e de acord cu divortul, e sa-l taraganeze ceva vreme (mai multa vreme). in final, divortul se va pronunta
In aceasta situatie reclamantul trebuie sa se prezinte si sa formuleze probe in dovedirea actiunii,dar mai ales in ceea ce priveste incredintarea minorului,daca doreste ca acesta sa ii fie incredintat.
Probe:acte,interogatoriu(pe capetele de cerere prinvind divortul si incredintarea minorului),doi martori,ancheta sociala,alte probe acceptate de lege
da ar fi ideal asta
feicare parte o sa aduca probe,martori si inscrisuri astfel ca la final sa obtina si custodia copilului.
banuiesc ca asta va intereseaza in final.
conteaza foarte mnult si ancheta sociala pe care o face autoritatea tutelara.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez! Doriana Poposcu Doriana Poposcu Casatorita de 13 ani am un copil de 9 ani si de 1 an pur si simplu am fugit de acasa datorita sotului meu care nu era violent fizic dar era extrem de gelos nu ... (vezi toată discuția)
Divort nanum nanum am si eu o problema si am nevoie de sfaturile d-voastra. sunt casatorita de 20 de ani si am si un copil minor . datorita neintelegerilor sotul meu a introdus ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)