avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... DEFINITIVAT 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

DEFINITIVAT 2010

Am deschis acest topic pentru cei care dau examenul de definitivat in noiembrie 2010 si nu stiu la ce sa se astepte...astept ganduri, impresii si sfaturi de la cei care au mai trecut prin acest examen
Cel mai recent răspuns: geo26 , utilizator 09:58, 5 Martie 2011
Era si normal sa rectifice, initial am ramas perplex dupa lecturarea baremului la speta nr. 1 la Familiei.
Sa speram ca vor avea rabdare sa si citeasca lucrarile.
Succes va doresc.
Bafta tuturor, ca avem nevoie.Felicitari celor din Timis care au promavat examenul de definitivat si inca o data tot respectul pentru Presedintele Subcomisiei Timis ...e important ca macar cuiva i-a pasat si a luat atitudine fata de neseriozitatea cu care s-a desfasurat acest examen.Daca depuneam contestatii x sau y av, stagiar cu siguranta ca s-ar fi respins ca neintemeiate...:training:
Ce ati facut dragi tovarasi? a promovat cineva examenul? :D
am si eu o rugaminte, ma poate ajuta cineva cu un draft de raport al avocatului indrumator pt inscriere la definitivat? Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)
Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Inppa ContSters1221 ContSters1221 Am cautat pe acest forum si nu am gasit informatii utile despre Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor. Am incercat si pe situl lor, ... (vezi toată discuția)