Am o prietena care nu a platit o factura Avon de aprox 3 luni...A fost sunata de cei de la 'topfactoring' iar ea le-a zis ca va plati factura dar in aproximativ o luna pt ca nu are bani acum si ei iau spus sa o plateasca in 3 zile daca nu o vor da in judecata...ce poate pati?Ea nu are loc de munca,nu are nimic pe numele ei...poate face inchisoare?Ea chiar vrea sa plateasca factura dar nu are banii decat peste o luna,factura fiind de 280 ron +45 ron penalizari...ce poate pati?Va multumes!
Din ceea ce stiu eu este o firma de recuperare debite,deci Avon a apelat la serviciile lor pentru recuperarea prejudiciului.Cred ca au si un site,am sa caut si am sa-l postez pentru Dvs.
Buna Denisa.
din experienta mea, in astfel de cazuri dupa un anumit timp va fi dat in judecata, se obtine executarea silita, dar din moment c enu are nimic pe nume, nu are loc d emunca si alte venituri aceasta executare silita poate sa si produca ulterior efectul doar in cazul in care pe viitor se va angaja undeva sub forme legale si se pune poprire pe salar.
nici vorba de inchisoare .
in cel mai rau caz va mai plati ceva penalizari de intarziere.
Rog frumos utilizatorii care au folosit identitati/nume ale unor societati, sa le stearga.
Va reamintesc faptul ca, in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica/fizica. Mesajele care nu respecta aceasta atentionare, vor fi sterse.
Multumesc frumos pentru intelegere si va doresc o seara frumoasa.
din pacate, va plati si cheltuieli de judecata si de executare. in loc sa plateasca acum datoria cat este mica, se va ajunge la mult mai mult. nu va face inchisoare, doar ca i se va pune poprire pe salariu, cand il va avea