buna ziua.am o datorie de mai bine o jumatate de an la avon in valoare de 600 lei pe care nu am ahitat-o si nici nu am de gand.acum cei de la firma de recuperare m-au sunat si mi-au spus k avon si-a retras dosaru de la ei.in cazul in care avon inainteaza in instanta si apoi face o executare silita eu nu detin niciun bun.dupa 3 ani cand se prescrie datoria mai este valabila executarea silita sau se anuleaza aceasta executare?va multumesc
Daca se prescrie datoria nu mai pot face executare silita .
In situatia in care Avon obtine executarea silita , daca timp de trei ani nu executa silit nimic , executarea silita este prescrisa .
Nu aveti bunuri.... dar nu aveti nici un venit, gen salariu?
Si inca ceva, daca va trimit somatii, acestea intrerup cursul prescriptiei si de la data ultimei somatii incepe sa curga un nou termen de prescriptie de 3 ani....asa ca, nu ar fi rau sa platiti de buna voie, pentru ca daca vor ei tot va executa silit intr-o zi si este posibil sa platiti si penalizari.
in legatura cu datoria la avon la executarea silita asa cum v-am mai spus nu am niciun bun pe numele meu poate sa imi faca executare pe bunurilor mobile din locuinta casa este pe numele bunicii.va multumesc