avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Joc telefon
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Joc telefon

Buna seara,

Am o problema: mi-a venit o idee destul de buna pentru un joc de telefon, dar pentru a vinde acest joc am nevoie de ajutorul unei companii din domeniul acesta, problema mea este ca ar trebui sa imi expun ideea, iar acestia ar putea sa faca ei jocul (pe baza ideei mele) si eu sa raman cu buza umflata. Exista ceva care m-ar putea proteja de acest lucru?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 21:44, 20 Ianuarie 2008
Un complex de documentatii - contracte care sa va protejeze ideea dvs.

Ca si principiu ideile de afaceri nu sunt protejate legal in romania, dar exista modalitati contractuale prin care puteti sa va protejati.

Situatia dvs. se incadreaza perfect in specializarea mea juridica . Pentru o eventuala colaborare [EDITAT]
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2013
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idee de afacere protejata de drepturi de autor? ClaudiaAlina93 ClaudiaAlina93 Buna ziua. Nu stiu daca o sa folosesc intocmai termenii corecți dar sper sa ma fac intelesa. Am o idee de afacere ce vizeaza lanturile mari de ... (vezi toată discuția)
Succesiunea prin hotarare judecatoreasca jewelled jewelled Suntem 3 frati si in urma decesului mamei am mostenit apartamentul in care am copilarit. Sora mea este persoana cu handicap psihic, in consecinta are curator ... (vezi toată discuția)
Idee inregistrata la osim iahim87 iahim87 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Am o idee cu care as putea sa ma duc la diverse companii si cu aceasta idee, companiile pot sa-si creasca cifra de ... (vezi toată discuția)