avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sesizare - pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sesizare - pensie de invaliditate

Unde as putea sà reclam o persoanà care are pensie de boalà(invaliditate),desi e perfact sànàtoasà si lucreazà in stràinàtate? Và multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: violeta butnar , utilizator 14:56, 20 Februarie 2011
La Casa Judeteana de Pensii sau la Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.
Sesizarea se trimite Serviciul Audit din cadrul Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale. O echipa din cadrul CNPAS verifica situatia si sesizeaza comisiile de avizare si control al dosarelor medicale pentru pensie de invaliditate din cadrul INMERCM.

Comisia de control cheama beneficiarul de pensie de invaliditate la reexaminare. Concluzia la care ajunge aceasta comisie este definitiva, obligatorie pentru comisiile teritoriale de expertiza si nu poate fi contestata (art. 7 din HG nr. 1.229/2005 pentru aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a INMERCM).
Link util (gasiti o adresa de e-mail pentru sesizari):
[ link extern ] /
Multumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate - sesizare aistrate aistrate buna ziua,as dori sa va intreb in ce conditii legale se poate obtine o pensie de boala si cum se procedeaza cind cineva isi permite sa ia o pensie de boala ... (vezi toată discuția)
Pensionar de invaliditate - sesizare Valeriano Valeriano Buna ziua. Cunosc persoana care in Romania primeste o pensie pentru incapacitate de munca si in acelasi timp, de trei ani lucreaza in fiecare vara in Spania la ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - sesizare loredana69 loredana69 in familia mea exista o ruda care de ani buni incaseaza pensie(pe caz de boala)fara sa aiba ceva.plateste bani grei anual pt internari (la psihiatrie)iar la ... (vezi toată discuția)